2022. január 26., 18:18

Grúz ellenfél vár a Fradira

Kezdődik az FTC férfi vízilabdázói számára a BL-csoportkör második fele, a cél nyilvánvalóan az újabb három pont megszerzése.

ftc vízilabda
Fotó: fradi.hu

Mintha futószalagon jönnének a feladatok: péntek este még Egerben nyertek a Fradi legényei, hétfő este már a Komjádiban a címvédő Szolnok ellen, most pedig következik a folytatás a Bajnokok Ligájában a grúz Dinamo Tbiliszi ellen, és még ezzel sem lesz vége a hétnek, hiszen szombaton a Honvéd elleni rangadó az OB I-ben!

A lényeg, hogy a BL-ben most fordul a csapat a csoportkör második felére, azaz túl vagyunk hét körön, jön a nyolcadik, és mivel „tükör” mintázatú a menetrend, ugyanazzal az ellenféllel találkozik a csapat most, mint két hete: a Tbiliszivel.

A nyolcas döntő leendő rendezőjeként automatikusan résztvevő Novi Beogradnál például a szerinte elégtelen eredmények – például az elbukott hazai kupadöntő – miatt lemondott a vezetőedző, Vladimir Vujaszinovics, úgyhogy a Barceloneta elleni rangadónak ideiglenes edzővel vágnak neki a szerbek. Eközben az Olympiakosz nem tudott időben elindulni otthonról, mivel a térséget beterítette a hó… Ezen felül pedig ott vannak a mindenhol kötelező és a kereteket megrostáló koronavírustesztek, azaz tényleg zavarosnak tűnnek az európai vizek.

Ezért is érhetne sokat egy kötelezőnek látszó, de olykor annál nehezebben kivívható győzelem szerda este.

FÉRFI BAJNOKOK LIGÁJA, A-CSOPORT, 8. FORDULÓ
2022. 01. 26., 19:00, Budapest, Császár-Komjádi Sportuszoda
FTC-Telekom Waterpolo–Dinamo Tbiliszi (grúz)
Élő közvetítés: m4sport.hu, LEN stream
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.