2022. november 11., 20:12

Egy világhírű csapat Komáromban

Komáromban igazi ünnepnap volt szerdán, amikor a 30-szoros görög bajnokot, a világ negyedik legsikeresebb klubját, az Olümpiakosz Pireuszt fogadta a helyi röplabdacsapat.

Hősiesen küzdöttek
Olümpiakosz Pireusz - Rieker UJS Komárom 3:1
Fotó: Rieker UJS

A komáromiak a CEV Challenge Cup 2023-as versenyén nagyszerű teljesítményt nyújtottak, annak ellenére, hogy végül 3:1 arányban alulmaradtak.

Eredmény:

CHALLENGE CUP - FÉRFIAK - 16/DÖNTŐ - SZERDA:

RIEKER UJS KOMÁROM - OLÜMPIAKOSZ PIREUSZ (GRE) 1:3 (-18, 16, -24, -19)

Gabriel Chochoľak, a Rieker UJS edzője:

Jó teljesítményt nyújtottunk egy nagynevű ellenfél ellen. Tavaly ugyanezt az ellenfelet kaptuk a Bajnokok Ligájában, Nyitrán ugyanilyen eredménnyel zárult a meccs. Kenyértörésre a harmadik szettben került sor, amelyben volt egy kis előnyünk.

Ráadásul 24:23-nál szett labdához jutottunk, amikor az ellenfél nekünk passzolta a labdát. Sajnos egy félreértés miatt a labda a földre esett, és elvesztettük a szettet. Nehéz megmondani, hogy megnyertük volna-e ezt a meccset, de legalább játszottunk volna egy tajbrejket. Nem esünk kétségbe az eredmény miatt, mert nem hasonlíthatjuk össz e magunkat egy olyan klubbal, amelynek több milliós költségvetése van. Nagyon elégedett vagyok a játékosok teljesítményével, mert kiegyensúlyozottan játszottak a Pireusz ellen. A rengeteg néző, szurkoló is elégedetett távozott a meccsről."

A visszavágót a görögországi Pireuszban rendezik november 16-án, szerdán, helyi idő szerint 18 órakor. 
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.