2023. május 22., 10:54

Debre Viktor: A szív és a csapat nyert ma a pályán

A dunaszerdahelyi női kézilabda újabb nagy sikert ér el, hiszen a HC DAC a szlovák bajnoki címért folytatott rájátszásban hazai pályán másodszor is legyőzte a címvédő Nagymihályt, ezzel a klubtörténelem első szlovák bajnoki címét ünnepelhették a csallóközi sárga-kékek.

Debre Viktor
Fotó: hcdac.sk

Újabb nagy sikert könyvelhet el a dunaszerdahelyi sport, hiszen a női kézilabda-bajnokság szlovák bajnoki címért folytatott rájátszásában a HC DAC 11 év dominancia után megtörte a Iuventa Nagymihály uralmát és megszerezte a klub első szlovák bajnoki címét. A lefújást követően a dunaszerdahelyiek vezetőedzője, Debre Viktor is szívhez szólóan értékelte csapata teljesítményét.

„Nem volt könnyű ez a mérkőzés, gyakorlatilag az utolsó percekig kiélezett csatát láthatott a nagyon lelkes szurkolótáborunk. Az első félidőben nagyon sok hibával játszottunk elöl, és a védekezésünkben is rendre megtalálta a rést a nagyon jó iramot diktáló Nagymihály.

A második játékrészre sem mondhatnám, hogy életünk meccsét játszottuk, de a lányokban egyre inkább érződött az akarat és a lelkesedés, és ma talán ebből mi vizsgáztunk jobban. Mentünk, hajtottunk, nem adtuk fel, és a véghajrában sikerült néhány gólos megnyugtató előnyre szert tennünk, ami átsegített bennünket a szintén nagyot küzdő ellenfél akaratán”

- kezdte értékelését a HC DAC magyar vezetőedzője.

A dunaszerdahelyiek mestere kiemelte, a szív és a csapat nyert a pályán és nem akármilyen szezonon vannak túl. Debre Viktor a szurkolóknak is nagy köszönetet mondott, akiknek hálásan köszönte a fantasztikus buzdítást.

A szív és a csapat nyert ma itt a pályán. Büszkék lehetünk magunkra, mert minden hibánk, nehézségünk ellenére mi emelhettük fel a győztesnek járó trófeát ma a magasba. Nem akármilyen szezonon vagyunk túl, két történelmi sikert is elkönyvelhetünk. Igaz, nagyon fáradtan, de elégedett boldogsággal a szívünkben ünnepelhetünk ma este! Szurkolóink ismét kitettek magukért, hálásan köszönjük, hogy nyolcadik játékosként mindig magunk mellett tudhatjuk őket!”

- nyilatkozta Debre Viktor a HC DAC vezetőedzője.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.