2022. május 15., 17:41

A komáromi röplabdacsapat együttműködési megállapodást kötött a magyar bajnokkal

A remek szezont produkáló komáromi férfi röplabdacsapat együttműködési megállapodást kötött az, idei szezonban szintén duplázó Pénzgyőr SE csapatával jelentettték be a klubok hivatalos közleményben.

Spartak Pénzügyőr
Fotó: vkspartak.sk

Remek szezont zárt a szlovák röplabda-bajnokságban duplázó Komárom, mely története során másodszor szerezte meg a bajnoki aranyat, míg a Szlovák Kupát is sikerül megnyernie idén a Duna-partiaknak. A komáromiak a fináléban az Eperjes csapatát győzték le 4-0-ra. A komáromi egyetemi csapat pedig együttműködési megállapodást kötött a magyar bajnok Pénzügyőr SE csapatával, akik szintén remek idény tudhatnak maguk mögött.

A magyar bajnok idén szintén duplázott, miután a bajnokságban 3-0 arányban győzték le rekordbajnok Kaposvár együttesét, míg a Magyar Kupát is sikerült elhódítaniuk. A Pénzügyőr szintén másodszor lett aranyérmes a bajnokságban a komáromi együtteshez hasonlóan.

A magyar és a szlovák bajnok ezt követően kölcsönös együttműködési megállapodást írt alá, melynek célja a két klub szoros együttműködése a fejlődés érdekében.

Az utóbbi évek legsikeresebb férfi szlovák- és magyar röplabda klubja a jövőben együtt fog dolgozni, mindezt a közös fejlődés érdekében. Komárom egyesülete a 2019/20-as évben bajnoki címet ünnepelhetett, míg az idei szezont ők is két arannyal zárták, csakúgy, mint mi. Hisszük, hogy a megkezdett közös munkának köszönhetően minden szinten fejlődni fogunk. Köszönjük Spartak UJS Komárom képviselőinek a virágzó együttműködést, amivel új alapokra fektethetjük a röplabdánkat - áll a magyar bajnok közleményében a klub hivatalos közösségi oldalán.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.