Škriniar csúnyán beszólt a szlovák sajtónak

Ondik Gábor 2019. január 09., 19:48

Az olasz élvonalban szereplő milánói Inter szlovák válogatott védője, Milan Škriniar közösségi oldalán olyat posztolt, amit talán nem kellett volna.

A napokban a Nový Čas bulvárlap arról közölt egy hosszabb cikket, hogy a milánói Inter szlovák válogatott védője Milan Škriniar a jelenlegi 1,6 millió eurós éves fizetéséhez további 2 milliót kér, hogy maradjon a klubnál. A milánóiak viszont ezt sokalják, legfeljebb 2,5 millió eurót hajlandóak áldozni a szlovák válogatott védő éves fizetésére a szlovák lap szerint.

A nemzetközi sajtóban már több alkalommal írtak arról, hogy a fiatal játékos klubot váltana, miközben a Manchester United és FC Barcelona neve is felmerült már.

A válogatott futballista a cikket, nem éppen sportemberhez méltóan reagálta le az Instagram-storyjában, ahol elég csúnya megjegyzést tett a szlovák sajtóra. A válogatott védő posztjában először lehülyézte majd trágyának nevezte a szlovák sajtót.

"Szlovák média és emberek = TRÁGYA. Most kommentáljatok és írogassatok. Tisztelet a kivételnek" - áll a válogatott fuballista közzétett posztjában hivatalos Instagram oldalán.

0 HOZZÁSZÓLÁS